Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

μόνιμα extensions βλεφαρίδων

Posted in
Διάρκεια: 2 έως 3 ώρες 



Τεχνική τρίχα-τρίχα

Η τεχνική των extensions βλεφαρίδων είναι μια μοναδική νέα δυνατότητα να αποκτήσεις πυκνές, μακριές, πανέμορφες & ελκυστικές βλεφαρίδες!
To extensions βλεφαρίδων δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα, επειδή βασίζεται στην καινούρια τεχνοτροπία τοποθετώντας ένα extension πάνω σε μία φυσική βλεφαρίδα για την επιμήκυνση τους.
Με τις extensions βλεφαρίδες μπορείτε να κοιμηθείτε, να κάνετε ντους, να πηγαίνετε spa, να κολυμπάτε & να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να ανησυχείτε γι' αυτές. Μπορείτε να απολαύσετε πυκνές, μακριές & όμορφες βλεφαρίδες 24 ώρες το 24 ωρο. Το αποτέλεσμα αυτό κρατάει έως & 2-3 μήνες. Τα μόνα που χρειάζεται να προσέχετε είναι:

Τις πρώτες δύο μέρες να μην ρίξετε νερό στα μάτια σας. Όταν κοιμάστε οι βλεφαρίδες σας να μην ακουμπούν στο μαξιλάρι. Να μην χρησιμοποιείτε ελαιώδη προϊόντα. Περίπου μία φορά το μήνα να κάνετε συντήρηση για να τα διατηρείτε ομοιόμορφα.



Τεχνική 3D

Μέχρι πρότινος όλοι γνωρίζαμε την απλή τεχνική των extension βλεφαρίδων που πάνω σε μια βλεφαρίδα τοποθετούσαμε μια ψεύτικη.
Τώρα με την ίδια τεχνική μπορούμε να προσθέσουμε πολύ εώς πάρα πολύ έντονη πυκνότητα τοποθετώντας με τον ίδιο τρόπο  δηλαδή πάνω σε μία φυσική βλεφαρίδα και μισό χιλιοστό από την ρίζα ειδικές παρά πολύ λεπτές   2 έως και 6 βλεφαρίδες χωρίς όμως να επιβαρύνει τις φυσικές μας.
Με την νέα τεχνική volume eyelashes extension μπορούμε να δώσουμε έντονη πυκνότητα  3D 

Και οι δύο τεχνικές θέλουν κάθε 3 εβδομάδες συντήρηση για να το διατηρούμε πάντα πυκνό το αποτέλεσμα…

παρουσίαση της τεχνοτροπίας και της μεθόδου στην TV:
Alpha εκπομπή Ελένης Μενεγάκη
http://www.youtube.com/watch?v=TqFRjAiJfXs
Star εκπομπή Τατιάνα Στεφανίδου
http://www.youtube.com/watch?v=tWTjF9sGxLY
Ant1 εκπομπή το πρωινό:
http://www.youtube.com/watch?v=xn1tF-rWQeE

Τεχνική τρίχα-τρίχα
Τεχνική 3D












0 σχόλια :