Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

αδυνάτισμα – κυτταρίτιδα – σύσφιξη

Posted in
Θαλασοθεραπεία Biomaris
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
       Διάρκεια Θεραπείας:  1 ώρα

Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πλέον εφικτή και προσιτή σε όλους.
Η θάλασσα υπήρξε ο “θεραπευτής” των ανθρώπων από αρχαιοτάτων χρόνων. Θαλασσοθεραπεία σημαίνει την χρήση θαλασσινού νερού και προϊόντων της θάλασσας για θεραπευτικούς σκοπούς και την προαγωγή της υγείας. Μέσω της διαδικασίας της όσμωσης το δέρμα απορροφά μαγνήσιο, κάλλιο, ιώδιο, κοβάλτιο, σίδηρο και ασβέστιο στις σωστές αναλογίες ούτως ώστε να επιτευχθεί η ανάκτηση της ισορροπίας και αναζωογόνηση του σώματος.
Με τις κατάλληλες θεραπείες μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε  γρήγορα και οικονομικά. Επισκεφθείτε τον χώρο μας και θα σας προτείνουμε την κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

                                    
Biozone
Γλυπτική σώματος με ενεργό όζον
       Διάρκεια Θεραπείας:  1 ώρα

Τα θεαματικά αποτελέσματα του ενεργού Όζοντος  που σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά αποφέρει θεαματικές λύσεις σε όλες τις θεραπείες του σώματος βάσει των απαιτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου.
Το Όζον είναι δεσμευμένο σε μόρια φυσικού φυτικού ελαίου και σε συνεργία με το λιποϊκό οξύ διατηρεί τη μορφή του σταθερή.
Είναι οζονίδια  που μειώνουν την περιφέρεια των μηρών, της κοιλιάς και των γλουτών σε μικρό χρονικό διάστημα, διεισδύουν με ευκολία στην κυτταρική μεμβράνη, συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, ενισχύουν το μεταβολισμό και την άμεση καύση του λιπώδους ιστού.

0 σχόλια :